Tyhjä

Ajax tainnuttaa Juventuksen Mestarien liigassa

Arsenalin fanit vaativat Marc Overmarsin palauttamista teknisenä johtajana sen jälkeen, kun Ajax on järkyttynyt Juventuksesta pääsemään ensimmäisen Mestarien liigan puolivälin finaaliin vuodesta 1997.
 
 Cristiano Ronaldo'n bullet-otsikko 28. minuutilla laittoi Serie A -raskaan vaunun hallitsemaan neljänneksen lopullista solmua, mutta Ajaxin erittäin lahjakas nuori puoli, joka räjähti Real Madridin edellisellä kierroksella, tasoitti ja tasoitti ennen puoliaikaa Donny van de Beekin kautta.
 
Ajax hallitsi toista jaksoa ja ansaitsi ansaan matkalla Matthijs de Ligtin kautta, jonka tavoitteena oli taata neljän viimeinen paikka, jossa he kohtaavat joko Tottenham tai Manchester City.
 
Overmars on tällä hetkellä Ajaxin jalkapallohallinnon johtaja, ja sille on myönnetty merkittävä rooli kokoonpanossa, joka koostuu ennakkoluulottomasta puolesta, joka sisältää Barcelonaan sitoutuneen Frenkie de Jongin kaltaisen ja raportoi Arsenalin siirtotavoitteesta David Neres.
 
Entinen Arsenalin kaksinkertainen voittaja on yhdistetty paluun Pohjois-Lontooseen samalla kapasiteetilla, kun klubin rekrytointipäällikön äkillinen poistuminen Sven Mislintatista oli helmikuussa, ja Gooners uskoo varmasti, että hän on täydellinen ehdokas valvomaan siirtostrategiaan tänä kesänä.