Tyhjä

Alle 223 miljoonaa vastinetta rahalle maajoukkueeseen

Kuuluisa agentti La Iola hyväksyi haastattelun, puhui Nemalin arvokkaasta arvosta, hänen mielestään tämä on kohtuullinen hinta, kun puhutaan Vitatin tulevaisuudesta Pariisissa, Raiola sanoi: Italian italialainen ei jää jäähyväiseltä PSG.
 
Nemal liittyi Pariisiin kesällä, hänen siirtohinta oli 2,22 miljoonaa euroa, kun puhutaan vähemmän siirrosta, La Iola sanoi: "Mielestäni tämä siirtämismarkkina ei ole mikään erikoinen, tiedän kaikki puhuvat Nevan 225 miljoonasta eurosta, mutta ajattelet Zidanen siirtomaksu kerrallaan otetaan huomioon kaikki tekijät, mukaan lukien inflaatio ja sponsorointipalkkiot, tämä hinta ei ole liioittelua. Muistakaa, että Barcelona on myös hyvin lähellä Nei Maeria, eikä se ole klubi Nei Maerin hankinnassa, mutta maassa.
 
Vilati on ollut tänä kesänä Barcelonassa, mutta lopulta jäädä joukkueeseen, tänä kesänä La Ola tuli italialainen välittäjä, kuuluisa agentti vahvisti, että Willati pysyy väliaikaisesti joukkueessa, "Vera" En ole profeetta, "hän sanoi toistaiseksi.
 
La Iola puhui myös Interin ja Juventusin välisestä siirrosta, "Inter-siirto-operaatio tänä kesänä on erittäin viisasta, hyvin hillittyä, Juventus myös siirtomarkkinoilla löytämään omat pelaajat, joskus viettää 120 miljoonaa euroa. Ei ole hyvä ajatus ostaa pelaaja Euroopassa, koska et ehkä löydä oikeaa pelaajaa.
 
Jonkin aikaa sitten Napoli presidentti de Laurentis oli hyökännyt Raiolaan, kun saksalainen kaveri oli hyvin radikaali, sanoi: "Rai Aola haluaa tuoda Ininierin Barcelonaan, ellei ensimmäinen kehostani ohitse." Presidentin puheenvuorot Napolissa Raiola vastasi: "Napoli on tällä hetkellä hieno vaihe, jota on laajennettu maailman jalkapalloon, jos joku kysyy erinomaisia ​​pelaajiaan, mielestäni Sally ja De Lauren Teth pitävät onnellisina."