Tyhjä

Arsenal paljasti Aoba Meiyan neuvottelu!

Britannian Daily Mirror vahvisti, että Englannin Premier League Arsenal on jo neuvotellut Aubameyanganin ja Dortmundin alueen siirtämisestä, asevoimat toivovat allekirjoittavan tämän fengban tammikuussa Sanchezin seuraajaksi, mutta enemmän Asking-hintaa jopa 60 miljoonaa puntaa, Arsenal toivoa toisiaan alentamaan hintaa, neuvottelu jatkuu!

 
Maanantaina brittiläisessä mediassa Daily Mirrorilla oli tammikuussa perustieto Arsenalin siirtooperaatiosta, kun brittiläiset tiedotusvälineet päättivät, että Sanchezin menettämisen jälkeen miehittäjät tekisivät panikoituja yrityskauppoja. Kolmen miehen Arsene Wengerin kohteena ovat Malcolm of Bordeaux, Manchesterin Mkhitaryan United (tunnetaan myös nimellä Marshal) ja Aubameyang Dortmundista.
 
Arsenal tällä hetkellä lähellä allekirjoitti allekirjoittanut Malcolm Bordeaux, ja toinen merkki Arsene Wenger on tarkoitus erityinen Aotouyameyang. Arsenal on tällä hetkellä vastuussa allekirjoituksista Sven - Milin Tate, kun hän toimi Dortmundin päävalmentajana, Aubameyangin vahvuudesta hän oli hyvin ymmärtäväinen. On todettu, että Arsenal toivoa täydentää Aubameyangin allekirjoittamista tässä kuussa.
 
Aubameyang on erittäin tuottava ampuja tilastojen mukaan, koska 2011-12 kausi, hän teki 180 klubin tavoitteita, tällä kaudella hän pelasi puolesta Dort 23 kertaa, pisteytys 21 maalia, erittäin tehokas.
 
Brittiläiset tiedotusvälineet korostivat, että vaikka Aubameyangin maine yleisesti on usein rangaistu kurinpidollisista kysymyksistä, Milintater toimittaa paljon mietintöjä Wengerille, mikä Arsenal haluaa päättäväisesti päästä Aobayme Youngille. Dortmund aikoo myös myydä Gabonin hyökkääjän nyt, molemmat osapuolet ovat jo aloittaneet neuvottelut, mutta haluavat saada 60 miljoonaa puntaa pelaajan siirtomaksuista, Arsenal ajattelee, että jotkut kalliit, jotka voivat vaikuttaa tapahtumaan.
 
Artikkelin lopussa brittiläinen media-tuomari, kun Aubameyang liittyi, sitten Gabonin hyökkääjä voi uhata Rakazat-asemaa. Tällä hetkellä ranskalaiset eivät ole tyydyttäviä, ja Wenger on todellakin allekirjoittanut Aubameyangin välttämättömyyden.