Tyhjä

Arsenal toi Uruguayn, joka muistutti meitä SP: sta

Englantilainen jalkapalloseura Arsenal toi uruguaylainen pelaaja Lucas Torreiro omaan laatuaan. Neljäs peräkkäinen vuosi, Lontoon klubi maksoi 30 miljoonaa euroa, kuten Sampdoria väitti Genovasta, jossa 22-vuotias liittovaltion pelaaja pelasi viimeiset kaksi vuotta.
 
Torreira pelasi kaikki ottelut MM-kisoissa Venäjällä, ja Arsenal-kouluttaja oli vaikuttanut hänestä aikaisemmin, hän on seurannut jonkin aikaa.
 
"Lucas on nuori, erittäin lahjakas ja älykäs pelaaja, jolla on jo paljon kokemusta eurooppalaisesta jalkapallosta. Hän on jo osoittanut hienoja pelejä Sampdoria ja Uruguayn joukkue, mutta hän varmasti jatkaa eteenpäin", sanoo Emery, Arsen Wengerin perillinen tykistönmiehille.
 
"En tunne mitään painetta, uskon, että voin tehdä suurta uraa saarella, täällä olen täysin hyväksytty, joten olen tyytyväinen", Torreira sanoi tyytyväisenä ja itsevarmana.
 
Ennen häntä Arsenal vahvisti Sveitsiä Stephan Lichtsteiner, kreikkalainen puolustaja Sokratis Papastathopoulos ja saksalainen maalivahti Bernd Leno.