Tyhjä

Barcelona tekee suuria edistysaskeleita kohti semifinaaleja

Barcelonassa saksalainen maalivahti Marc-André ter Stegen voitti neljäsosaa ensimmäisen ottelun AS Roma 4-1 (1-0) vastaan ​​ja näin ollen on hyvä palata takaisin ensi tiistaina hyviä kortteja, ensimmäistä kertaa vuodesta 2015 lähtien neljäs kierros kerätä. Vetäjät Daniele De Rossi (38. minuutti) ja Konstantinos Manolas (56.) sekä Piqué (59.) ja Luis Suárez (87.) omat maalit sulkivat neljän kertaa voittajan voiton. Entinen Wolfsburg-pelaaja Edin Dzeko (80) teki maalin italialaisille.
 
Superstar Lionel Messi ja Co tekivät keskiviikkona (04.04.2018) aluksi erittäin vaikeita. Vaikka isännät piristivät Suárezin johtoa edeltäneen 1-0: n johdosta jo neljäs minuutti, Uruguayn, mutta oli pahoillaan. Alle viisitoista minuuttia myöhemmin, entinen Schalke keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic teki ainoan tavoitteen luottavaisen espanjalaisen liigan johtajille.
 
Rooma tuli hyvän alun jälkeen keskellä ensimmäistä puolta yhä enemmän paineita. Roma-maalivahti Alisson, jota monet klubit ovat seuranneet, pelasivat Suárezia vastaan ​​28. minuutilla, joka on tällä kertaa 22-kertainen La Ligaan. Kymmenen minuutin kuluttua De Rossi taisteli itsestään Blaugranan ansioituneelle johtajalle. Sen jälkeen, kun kansainvälinen Andres Iniesta mietiskeli, Messi de Rossi jatkoi ja taittui palloa karkeaksi Brasilian maalivahtijalle Alisson omalla verkollaan.
 
Rooma epäonnistui ensimmäisellä kierroksella, ei järkevää laukausta maalille. Lorenzo Pellegrini epäonnistui vapaapotkustaan ​​juuri ennen taukoa hyvin sijoitettuun seinään. Samuel Umtitin virheen seurauksena Lorenzo Pellegrini, joka tapahtui rangaistuslinjalla, olisi voinut olla rangaistuksia Roomasta. Sekuntia tauon jälkeen Diego Perottilla oli tasoitus taakse päähän, mutta tämän iskun jälkeen isäntä vastasi isännät uudelleen. Vain edustuksen edessä Messi, Suárez ja kollegat paljastivat tuntemattomia heikkouksia.
 
Pian Manolas-virheen jälkeen hän tapasi sitten Piquéssä myös pelaajan Barca-jerseyissa. Tämän seurauksena romanien vastustusta, jotka ovat ensimmäistä kertaa kymmenessä vuodessa Mestarien liigan puolivälierissä, mutta eivät ole vielä rikki. Ter Stegen aluksi estänyt ensimmäisen maalin kahdesti ennen kuin Dzeko löi. AS-kirjaimella oli nähty vasta silloin mitään. Suarezin ensimmäinen tavoite Mestarien liigassa 13 kuukautta sitten anna Barca piristää jälleen.