Tyhjä

Bonucci paljastaa, että hän käänsi Real Madridin takaisin Juvent

Italialainen kansainvälinen puolustaja on ilmoittanut kääntäneensä Liga-jättiläisten kiinnostuksensa uudelleen liittymään hallitsevaan Serie A -mestariin.
 
Leonardo Bonucci on paljastanut, että hän kääntyi Real Madridin puoleen liittyäkseen Serie A -sivulle Juventukseen AC Milanista viime kesänä.
 
Juventuksessa seitsemän vuodenaikaa vuodesta 2010 vuoteen 2017 Bonucci siirtyi AC Milaniin kaudella 2017-18.
 
Huolimatta 51 esiintymisestä ja allekirjoittamalla San Siron ensimmäisen viisivuotiskauden, Bonucci siirtyi takaisin Torinoon pelaamaan Cristiano Ronaldon kanssa nykyiselle 2018-19 kampanjalle.
 
Hän on leikannut suoraan takaisin klubin aloitusjoukkoon Massimiliano Allegrin alaisuudessa, ja puolustaja on keskeisessä asemassa puolueen nykyisessä voittamattomassa ennätyksessä liigassa.
 
Mutta palaten Juvelle ei ollut hänen ainoa vaihtoehto, 31-vuotias lupaa hän käänsi pois mahdollisuudesta liittyä kesällä La Ligan jättiläisiin Real Madridiin ja mahdollisuus pelata Santiago Bernabeussa.
 
"Real Madridin kiinnostus? Kyllä, se on totta, Real Madrid kiinnosti minua", Bonucci kertoi AS: lle.
 
”Se oli minulle kunnia ja ilo, se tarkoittaa, että olen työskennellyt hyvin näinä vuosina.
 
”Mutta Juventuksen puhelu ja halu palata kotiin olivat olennaisia, päätin, että Bianconerin värit sopivat minulle paremmin.” Myös puolustaja paljasti, että hän ei vain jalkapalloilun syistä valinnut palata entiseen klubiinsa vain yhden kausi pelaa Milanolle.
 
Bonucci totesi, että hänen kuusivuotias poikansa oli keskeisessä asemassa siirtyessään takaisin Juvelle, ja hänen perheensä oli edelleen Torinossa.
 
”Kuinka poikani Lorenzo reagoi? Hän on onnellinen, koska isä tuli kotiin, hän lisäsi. ”Viime vuonna olin melkein aina Milanossa ja hän ei voinut nähdä minua. Se oli yksi syy siihen, miksi tulin takaisin. ”
 
Italia kansainvälinen on tehnyt 26 esiintymää tällä kaudella ja etsii tietysti voittaa seitsemännen Serie A -nimensä, sillä Juventusilla on tällä hetkellä 13-pisteinen johtaja pöydän yläosassa.
 
Klubin ensimmäisen Mestarien liigan pokaalin mahdollisuus vuodesta 1996 on edelleen mahdollisuus, kun klubi toivoo, että Ronaldo voi ampua heidät eurooppalaiselle kirkkaudelle.
 
Juventuksen seuraava ottelu on keskiviikkona iltana Atletico Madridia vastaan ​​Serie A: n vastakohtana Bolognaa vastaan ​​24. helmikuuta.