Tyhjä

voivat vaikuttaa joukkueeseen, kun hän vaatii Mestarien liigan p

Saksalainen kansainvälinen vaatimus, että pelataan maailmanluokan supertähteillä, on kunnia, vaikka se tuo omat ongelmansa etenkin Euroopassa
Pariisin Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Julian Draxler sanoo, että seuran on menestyvä paremmin Euroopassa ensi kaudella myöntäessään, että jotkut joukkueessa olevista "egoista" vaikeuttavat joukkuetta.
 
PSG on hallinnut Ranskan jalkapalloa sen jälkeen, kun Qatar Sports Investments on ottanut sen haltuunsa vuonna 2011, ja se on voittanut 21 kotimaista kunniamerkkiä, joista kuusi Ligue 1 -ottelua.
 
He ovat kuitenkin johdonmukaisesti kamppailleet saavuttaakseen tämän menestyksen Euroopan vaiheessa, eivätkä päästä Mestarien liigan puolivälierissä.
 
Viime kaudella Thomas Tuchelin puolella oli 2-0 johtoasema heidän viimeisen kahdeksan Manchester Unitedin kanssa käydyn yhteistoiminnan ensimmäisen osuuden jälkeen, mutta hävisi 3-1 palautuspelissä Parc des Princes -pelissä kaataakseen pois maalia.
 
Yksi klubille kohdistetusta kritiikistä on, että he ovat koonnut joukkueen, joka on täynnä lahjakkaita henkilöitä, kuten Neymar, Edinson Cavani ja Kylian Mbappe, mutta se ei aina johda johdonmukaiseen joukkueeseen.
 
Nykyinen tilanne maailmannäkymien allekirjoittamisessa Neymar, joka on kertonut klubille haluavansa poistua ja joka on usein nähnyt hänen asenteensa kyseenalaistuneen, pidetään esimerkkinä tästä.
 
Draxler myöntää, että pukuhuoneessa olevien niin monien egojen kanssa on ongelmia, mutta vaatii näkevänsä heidän läsnäolonsa positiivisena.
 
"Kaikki he ovat poikkeuksellisia pelaajia. Tämän tason maailman pelaajista on vaikea löytää", Draxler kertoi AFP: lle.
 
"Mutta tietenkin heillä on oma mielensä, omat päänsä, he elävät jalkapalloa, he haluavat pisteet kaikissa peleissä, joten heillä on ego.
 
"Joten joskus koko joukkueelle se ei ole helppoa, mutta jos on onni pelata näiden pelaajien rinnalla, se on vain nautinto joka päivä."
 
Draxler on myös pohtinut omaa aikansa Ranskan pääkaupungissa sen jälkeen kun liittyi Wolfsburgista tammikuussa 2017 ilmoitetulla 36 miljoonalla eurolla (33 miljoonaa dollaria / 40 miljoonaa dollaria).
 
Saksalainen kansainvälinen edustaja on tyytyväinen menestykseen, jonka Tuchel on saavuttanut ranskalaisessa ottelussa, mutta uskoo, että etenemisen Eurooppaan on oltava tavoitteena tällä kaudella.
 
"On kulunut kaksi ja puoli vuotta siitä, kun saavuin ja voitin paljon (kotimaisia) tittelit, joten olen siitä onnellinen", hän lisäsi.
 
"Minusta tuli parempi pelaaja kuin olin ennen, joten se on myönteistä, mutta mikä on negatiivinen, on se, mitä saavutimme Mestarien liigassa.
 
"Emme menneet pitkälle Mestarien liigassa ja se oli yksi tavoitteista, kun allekirjoitin."
 
"Se satuttaa paljon, sattuu edelleen, että emme käyneet läpi (Manchester Unitediä vastaan)."