Tyhjä

Palautusehdot

Palautukset ovat vaikein osa verkkokaupoista, joten teemme tämän helpoksi:


- Kaikki tavarat tulee postittaa takaisin meille UPS: n tai vakuutetun postin välityksellä ja antaa seurantamäärä. Emme ole vastuussa palautuksesta / vaihdosta / viallisista tilauksista, jotka menetetään postissa.

- Kaikki palautetut tavarat on sijoitettava lisälaatikkoon. Shoe box pahvi ei pysty käsittelemään useita siirtoja, ja laatikot, jotka on nauhoitettu, kirjoitettu, meillä on paluulähde suoraan heihin kohdataan uudelleentäytymispalkkio.

- Custom-paidat tehdään tilauksesta, eikä niitä voi palauttaa tai vaihtaa.

Looking for Exchange / Refund: Suosittelemme aina yhteydenottoa meihin, jotta voimme varmistaa, että vaihto on mahdollista: faxianwola@gmail.com
- Ymmärrämme, joskus mitoitus tai sovitus ei ole oikein. Se on hienoa, uudet tuotteet voidaan palauttaa alkuperäisen maksutavan vaihdosta tai palautuksesta 30 päivän kuluessa niiden ostosta, mikäli ne eivät näytä merkkejä kulumista ja ovat edelleen alkuperäisessä kunnossaan.

- Jos sitä käytetään, sitä ei voi vaihtaa. Emme voi siirtyä tähän, joten jos olet tilannut kenkäparin, kokeile niitä puhtaassa tilassa sisätiloissa. Kengät, joilla on merkkejä kulumisesta ruohoa, turpeja, ulkotasoja tai muutoin, ei hyväksytä paluuta varten, ja ne lähetetään takaisin sinulle omalla kustannuksella. Tämä sisältää minkä tahansa jalkahaikeuden, Kölnin tai muun tuoksun (savukkeet, eläimet jne.), Joita tuotteella ei ollut, kun lähetimme sen sinulle!