Tyhjä

Ronaldo kiertämättä kun Juventus ylläpitää täydellistä alkua

Jatkuva Juventus säilytti täydellisen alun kauden jälkeen 10 ottelua, kun Rodrigo Bentancurin ja Cristiano Ronaldon ensimmäiset puoliavoitteet antoivat heille 2-0 voiton lauantaina Serie A: ssa.
 
Juventus, kahdeksannen peräkkäisen liigan voittaa, on 24 pistettä kahdeksasta ottelustaan ​​Serie A: ssa ja on voittanut kaksi ensimmäistä peliäan Mestarien liigassa.
 
Uruguayn keskikenttäpelaaja Bentancurin tavoitteena oli hänen ensimmäinen otteluaan Juventusista viimeisen kauden alussa, kun taas Ronaldo, joka syytettiin raiskauksesta tällä viikolla johtuen vuoden 2009 tapahtumasta, otti talteen neljäksi sen jälkeen, kun hän muutti Real Madridista.
 
Juve hallitsi avauspuolia puolen tunnin kuluttua ja murtautui 33. minuutilla vastahyökkäyksen jälkeen, kun Bentancur asetti Joao Cancelo oikealle puolelle ja lähti Portugalin tähtäyspisteen ristikuvasta.
 
Neljä minuuttia myöhemmin Mario Mandzukic voitti löysän pallon rangaistusalueella ja ryntäsi sen Ronaldoon, jotta hän ampui myrkyllisen ajon Simone Scuffetin ohitse.
 
Antonin Barak osui virkaan Udinese ja Kevin Lasagna oli ammuttu puhdistettu linjan molemmin puolin puoliajalla, mutta muuten Juventus jatkoi hallitsevansa.