Tyhjä

Sarri väitti, että ottelun jälkeinen reaktio Napolin menetykseen

Vanha rouva oli kaukana heidän loistavista parhaista Napolissaan ja päävalmentaja hämmensi pyöreästi siitä, kuinka hän reagoi tappioon
Juventuksen pomo Maurizio Sarri on sanonut, että ottelun jälkeinen reaktio 2-1-tappioon Napolille käytettiin hyväksi, kun entinen San Paolo -pomo sanoi, että jos hänen täytyi hävittää ketään, hän oli iloinen siitä, että se oli hänen vanha seuransa .
 
Bianconerit olivat köyhiä Napolissa, jättäen jälkipuoliskolla piotr Zielinskin ja Lorenzo Insignen iskuihin, kun taas Cristiano Ronaldon lisäajan tavoite laskettiin tuskin lohdutukseksi pettyneille matkustajafaneille.
 
Sarrin sanat tappion jälkeen vain vihasivat vanhaa rouvaa uskollisesti entisestään, mutta entinen Chelsean pomo uskoo, että hänen ajatuksensa puhallettiin massiivisesti epäsuhteessa ja että jos fanien on vihastuttava johonkin, sen pitäisi olla joukkueen suoritus.
 
"En tiedä minkäänlaisesta kiistasta ja minusta tuntuu outolta, että joitain lauseita on käytetty hyväksi", Sarri kertoi tiedotustilaisuudessa ennen Serie A -taistelua Fiorentinaan.
 
”Vaikuttaa luonnolliselta, että kun työskentelimme näiden kaverien kanssa kolmen vuoden ajan ja he auttoivat minua matkalla, joka näkisin saapuvani Italian suurimpaan klubiin, siellä on edelleen kiintymystä ja kiitollisuutta.
 
"Fanien pitäisi olla vihaisia, koska paitsi me hävisimme, myös pelasimme todella huonosti, mikä on vielä pahempaa."
 
Kun Juve oli päästänyt joukkoon maalia pian saatuaan itsensä eteen tällä kaudella, Sarria tutkittiin myös, onko hänen puolellaan ongelma keskittymisen ylläpitämisessä, jotta ottelut olisivat täysin nähtävissä lopulliseen pilliin asti.
 
"Ehkä", hän sanoi. ”Vaikka näyttää siltä, ​​että olemme ylittäneet tämän viime aikoina. Ei ole helppoa puhua psykologisista tilanteista kuin taktisista tilanteista.
 
”En ole huolissani tavoitteidemme lukumäärästä. Olemme menestyneet paremmin Mestarien liigan ja Coppa Italiassa kuin Serie A: lla, mutta yleinen edistyminen on hyvää, vaikka tiedämme, että meillä on vielä työtä. "
 
Tammikuun siirtoikkunan sulkemisen jälkeen Sarri myönsi myös, ettei hän ole pyytänyt klubilta mitään merkintöjä, koska hänen mielestään joukko on jo riittävän vahva - jopa Emre Canin lähtöä Borussia Dortmundiin.