Tyhjä

Zinedine Zidane vahvistaa Manchester Unitedin välisen valmennuks

Zinedine Zidane on vahvistanut, että hän tulee takaisin "valmennukseen pian", kun hän jatkaa yhteydenpitoa Manchester Unitediin. Ranskan jalkapallon MM-voittaja sai merkittävän loitsun ensimmäisessä vanhempana valmennuksessa, joka ohjaa Real Madridia kolmeen perättäiseen Mestarien liigaan.
 
Hän lähti pois kolmannen eurooppalaisen voitonsa jälkeen Liverpoolia vastaan, kun hän katsoi lataamaan akkujaan. Kun Jose Mourinho kestää kauhea alku kaudelle ja menee päähän Manchester Unitedin hierarkiasta, raportit ovat väittäneet, että punaiset paholaiset ovat pohjimmiltaan korvaamaan portugalilaiset Zidanella.
 
Ja hän on nyt kiihdyttänyt liekkejä, kun hän myönsi, että hän palaa pian laukauksesta. Hän kertoi TVE: lle: "Totta kai olen valmennusta pian, koska se on mitä pidän downing ja mitä olen tehnyt koko elämäni." On väitetty, että hän aikoo allekirjoittaa neljä maailmanluokan pelaajia, jos hänet nimitetään Unitedin johtajaksi, Toni Kroosin, James Rodriguezin, Thiago Alcantaran ja Edinson Cavanin kanssa.
 
On myös ajateltu, että Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba on päättänyt pelata hänen maanmiehensä alla - ja Zidane-nimitys varmasti osoittautuu suosimaksi 25-vuotiaan kanssa hänen julkisen riveensä jälkeen nykyisen johtajan kanssa. Kuitenkin Mourinho on päättänyt tarttua työhönsä ja on sitä mieltä, että Yhdistynyt hierarkia on valmis antamaan hänelle aikaa kääntää tilanne.