Tyhjä

Headlines

Arsenalin fanit vaativat Marc Overmarsin palauttamista teknisenä johtajana sen jälkeen, kun Ajax on järkyttynyt Juventuksesta pääsemään ensimmäisen Mestarien liigan puolivälin finaaliin vuodesta 1997.    Cristiano Ronaldo'n bullet-otsikko 28. minuutilla laittoi Serie A -raskaan vaunun hallitsemaan neljänneksen lopullista solmua, mutta Ajaxin erittäin lahjakas nuori puoli, joka räjähti Real Madridin edellisellä kierroksella, tasoitti ja tasoitti ennen puoliaikaa..
Italialainen kansainvälinen puolustaja on ilmoittanut kääntäneensä Liga-jättiläisten kiinnostuksensa uudelleen liittymään hallitsevaan Serie A -mestariin.   Leonardo Bonucci on paljastanut, että hän kääntyi Real Madridin puoleen liittyäkseen Serie A -sivulle Juventukseen AC Milanista viime kesänä.   Juventuksessa seitsemän vuodenaikaa vuodesta 2010 vuoteen 2017 Bonucci siirtyi AC Milaniin kaudella 2017-18.   Huolimatta 51 esiintymisestä..
Jatkuva Juventus säilytti täydellisen alun kauden jälkeen 10 ottelua, kun Rodrigo Bentancurin ja Cristiano Ronaldon ensimmäiset puoliavoitteet antoivat heille 2-0 voiton lauantaina Serie A: ssa.   Juventus, kahdeksannen peräkkäisen liigan voittaa, on 24 pistettä kahdeksasta ottelustaan ​​Serie A: ssa ja on voittanut kaksi ensimmäistä peliäan Mestarien liigassa.   Uruguayn keskikenttäpelaaja Bentancurin tavoitteena oli hänen ensimmäinen otteluaan Juve..
Zinedine Zidane on vahvistanut, että hän tulee takaisin "valmennukseen pian", kun hän jatkaa yhteydenpitoa Manchester Unitediin. Ranskan jalkapallon MM-voittaja sai merkittävän loitsun ensimmäisessä vanhempana valmennuksessa, joka ohjaa Real Madridia kolmeen perättäiseen Mestarien liigaan.   Hän lähti pois kolmannen eurooppalaisen voitonsa jälkeen Liverpoolia vastaan, kun hän katsoi lataamaan akkujaan. Kun Jose Mourinho kestää kauhea alku kaudelle ja menee päähä..
Barcelona on reagoinut Pariisin Saint-Germainin ilmoitettuun kiinnostukseen Ivan Rakiticille pyrkimällä pitämään hänet Camp Nousta ja pelaaja on vastannut myönteisesti.   Keskikenttäpelaaja on julkisesti ilmaissut sitoutuneensa Blaugranan asiaan, joka haluaa jatkaa klubissa, johon hän liittyi vuonna 2014. "Forca Barca", hän kirjoitti Twitterissä, viestin faneille kesken keskustelun hänen tulevaisuudestaan.   Tämän yksinkertaisen sanoman ansiosta Kroatia..
Englantilainen jalkapalloseura Arsenal toi uruguaylainen pelaaja Lucas Torreiro omaan laatuaan. Neljäs peräkkäinen vuosi, Lontoon klubi maksoi 30 miljoonaa euroa, kuten Sampdoria väitti Genovasta, jossa 22-vuotias liittovaltion pelaaja pelasi viimeiset kaksi vuotta.   Torreira pelasi kaikki ottelut MM-kisoissa Venäjällä, ja Arsenal-kouluttaja oli vaikuttanut hänestä aikaisemmin, hän on seurannut jonkin aikaa.   "Lucas on nuori, erittäin lahjakas ja älykä..
Barcelonassa saksalainen maalivahti Marc-André ter Stegen voitti neljäsosaa ensimmäisen ottelun AS Roma 4-1 (1-0) vastaan ​​ja näin ollen on hyvä palata takaisin ensi tiistaina hyviä kortteja, ensimmäistä kertaa vuodesta 2015 lähtien neljäs kierros kerätä. Vetäjät Daniele De Rossi (38. minuutti) ja Konstantinos Manolas (56.) sekä Piqué (59.) ja Luis Suárez (87.) omat maalit sulkivat neljän kertaa voittajan voiton. Entinen Wolfsburg-pelaaja Edin Dzeko (80) teki maalin ita..
Britannian Daily Mirror vahvisti, että Englannin Premier League Arsenal on jo neuvotellut Aubameyanganin ja Dortmundin alueen siirtämisestä, asevoimat toivovat allekirjoittavan tämän fengban tammikuussa Sanchezin seuraajaksi, mutta enemmän Asking-hintaa jopa 60 miljoonaa puntaa, Arsenal toivoa toisiaan alentamaan hintaa, neuvottelu jatkuu!   Maanantaina brittiläisessä mediassa Daily Mirrorilla oli tammikuussa perustieto Arsenalin siirtooperaatiosta, kun brittiläiset tied..
Kuuluisa agentti La Iola hyväksyi haastattelun, puhui Nemalin arvokkaasta arvosta, hänen mielestään tämä on kohtuullinen hinta, kun puhutaan Vitatin tulevaisuudesta Pariisissa, Raiola sanoi: Italian italialainen ei jää jäähyväiseltä PSG.   Nemal liittyi Pariisiin kesällä, hänen siirtohinta oli 2,22 miljoonaa euroa, kun puhutaan vähemmän siirrosta, La Iola sanoi: "Mielestäni tämä siirtämismarkkina ei ole mikään erikoinen, tiedän kaikki puhuvat Nevan 225 mil..
Everton on varoittanut fanit käyttämästä klubin värejä, jos he matkustavat Kroatiaan torstaina Europa-liigan toisen ottelun ottelussa Hajduk Splitia vastaan.   Crowd-ongelmat rikkoivat Playisonin ensimmäisen osuuden Goodison Parkissa, mikä aiheutti pelin keskeyttämisen 33. minuutilla, jolloin Uefa aloitti kurinpitomenettelyn molempia klubeja vastaan.   Splitin poliisi sanoo, että anti-sosiaalista käyttäytymistä käsitellään "voimakkaasti".   ..