Tyhjä

Headlines

Barcelonassa saksalainen maalivahti Marc-André ter Stegen voitti neljäsosaa ensimmäisen ottelun AS Roma 4-1 (1-0) vastaan ​​ja näin ollen on hyvä palata takaisin ensi tiistaina hyviä kortteja, ensimmäistä kertaa vuodesta 2015 lähtien neljäs kierros kerätä. Vetäjät Daniele De Rossi (38. minuutti) ja Konstantinos Manolas (56.) sekä Piqué (59.) ja Luis Suárez (87.) omat maalit sulkivat neljän kertaa voittajan voiton. Entinen Wolfsburg-pelaaja Edin Dzeko (80) teki maalin ita..
Britannian Daily Mirror vahvisti, että Englannin Premier League Arsenal on jo neuvotellut Aubameyanganin ja Dortmundin alueen siirtämisestä, asevoimat toivovat allekirjoittavan tämän fengban tammikuussa Sanchezin seuraajaksi, mutta enemmän Asking-hintaa jopa 60 miljoonaa puntaa, Arsenal toivoa toisiaan alentamaan hintaa, neuvottelu jatkuu!   Maanantaina brittiläisessä mediassa Daily Mirrorilla oli tammikuussa perustieto Arsenalin siirtooperaatiosta, kun brittiläiset tied..
Kuuluisa agentti La Iola hyväksyi haastattelun, puhui Nemalin arvokkaasta arvosta, hänen mielestään tämä on kohtuullinen hinta, kun puhutaan Vitatin tulevaisuudesta Pariisissa, Raiola sanoi: Italian italialainen ei jää jäähyväiseltä PSG.   Nemal liittyi Pariisiin kesällä, hänen siirtohinta oli 2,22 miljoonaa euroa, kun puhutaan vähemmän siirrosta, La Iola sanoi: "Mielestäni tämä siirtämismarkkina ei ole mikään erikoinen, tiedän kaikki puhuvat Nevan 225 mil..
Everton on varoittanut fanit käyttämästä klubin värejä, jos he matkustavat Kroatiaan torstaina Europa-liigan toisen ottelun ottelussa Hajduk Splitia vastaan.   Crowd-ongelmat rikkoivat Playisonin ensimmäisen osuuden Goodison Parkissa, mikä aiheutti pelin keskeyttämisen 33. minuutilla, jolloin Uefa aloitti kurinpitomenettelyn molempia klubeja vastaan.   Splitin poliisi sanoo, että anti-sosiaalista käyttäytymistä käsitellään "voimakkaasti".   ..